facebook

Microdermabrasie

 

smartpuls emmen microdermabrasie

Voor littekenbehandeling en huidverbetering

SmartPULS Emmen behandelt littekens met microdermabrasie. Daarnaast wordt de structuur van de huid verbeterd. Zo zijn pigmentvlekken, rimpels, lever en ouderdomsvlekken,acne, grove poriën ook prima te behandelen met behulp van microdermabrasie.  

De behandeling

Een fijne straal microkristallen wordt vacuüm langs de huid gezogen. Een dun laagje opperhuid wordt zo verwijderd. De werking is afhankelijk van de ingestelde zuigkracht, de snelheid waarmee de microkristallen langs de huid worden gezogen en het aantal keren dat de huid wordt geraakt. Dat maakt microdermabrasie een doseerbare en dus controleerbare behandeling.

Na de behandeling

De huid ziet er roze uit en heeft een frisse uitstraling na de behandeling. De contactplek kan na de behandeling strepen vertonen. Dat is een normaal beeld dat na twee dagen is verdwenen. Omdat de doorbloeding van de huid door de behandeling is verhoogd, raden wij u af om tot twee dagen na de behandeling niet te sporten, een hete douche te nemen of de sauna te bezoeken. Veel water drinken helpt de afvoer van afvalstoffen.
afbeelding_afspraak